.
Limhamn Griffins

Vladimir Uzelac kommer tillbaka

11847255_10153484964334192_2059555077_o

#55 Vladimir Uzelac

Vladimir Uzelac var en stor gestalt på den offensiva linjen förra säsongen och redan innan säsongen var slut gjorde Griffins det tydligt att man var intresserad av att förlänga samarbetet och nu är det alltså bekräftat.

Uzelac ansluter till en redan förstärkt offensiv linje där Branko Mutic redan bekräftats i december men där rejäla tillskott som hittats lokalt i Sverige även finns. Sebastian Schön och Albin Dahl, tidigare Kristianstad Predators, är numera lagkamrater med den serbiska duon och tillsammans med grunden som fanns sedan tidigare ser linjen stabil ut inför årets säsong.

Uzelac kommer ansluta till truppen inom ett par dagar och börjar uppladdningen inför premiären på bortaplan mot Stockholm Mean Machines den 9:e april.

Carl Klimfors kommenterar: En stor del av fotboll handlar om att vinna line of schrimmage och det är även där vi, som de flesta klubbar som kommer upp i Superserien, haft det tungt många gånger. Med årets tillskott har vi spets och djup på både den offensiva och defensiva sidan och det är vad man behöver för att kunna tävla i Superserien. Att få hit Vlad har varit i planerna hela tiden, han har varit och kommer förbli en stor tillgång för oss. En fantastisk fotbollsspelare och en person som tillför mycket till gruppen på alla sätt och vis.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *