.
Limhamn Griffins

Dam

 
Söker du efter den ultimata kombon helkroppsträning, få ut aggressioner samt bli en del av ett skönt gäng? Då har vi lösningen för dig – AMERIKANSK FOTBOLL!

Damlaget spelar seriespel i Sverige på våren/försommaren och deltar i vår egna cup (Griffins International Women’s Cup) på vintern, dit lag från hela världen är välkomna. Vår/sommar sker träningarna utomhus på Hästhagens idrottsplats och höst/vinter tränar vi i Kombihallen på Stadionområdet.

I åldrarna upp till 15 år spelar tjejer och killar tillsammans. Från 16 år och uppåt är tjejer välkomna till damlaget.

Träningstider hittar du om du klickar —>här och är du intresserad av att testa på denna roliga sport är du välkommen att kontakta oss, eller helt enkelt komma på en träning. Allt du behöver ta med dig är träningskläder och en vattenflaska – kom gärna ombytt! Ta med dig en vän om det känns jobbigt att komma ensam, vi har alla varit där och vet hur det är. Var inte orolig om du inte vet något om sporten, våra coacher lär dig allt nödvändigt och anpassar även nivån efter din förmåga.

Vi har spelare från hela världen såsom Tyskland, Brasilien, Finland, Schweiz, Sverige, Venezuela, Österrike, USA osv. vilket betyder att du inte behöver kunna svenska för att vara med på träningarna.

Ansvarig för vår damverksamhet är Phil Corter, phil.corter@limhamn-griffins.com

Vi ser fram emot att träffa dig!