.
Limhamn Griffins

Purple Network

I detta nätverk har våra partners möjlighet att ge varandra erbjudande och möjligheter.

Under 4 tillfällen under året bjuds alla partners in för att kunna presentera varandra.
2 av dessa sker i samband med match.

Partners


Det är vi som är lila

Det är individerna som gör Purple Scout till det fantastiska lila bolag det är. Ingen är den andre lik, men alla är vi nördar i samma lila familj.
Vi är lite som en sekt brukar vi säga – fast på ett bra sätt.


NIVALIS AB

Mental hållbarhet och en god hälsa kommer med en trygg och säker känsla av att vi före, i och efter varje situation kan välja vårt sätt att tänka, agera och hantera för att få de resultat och den glädje vi vill ha i livet. När vi blir medvetna om att vi faktiskt har ett val så tänder det en inre glöd som skapar tillit och ger oss kraft att söka möjligheter, alternativ och lösningar. Denna insikt och förmåga är en viktig grund för ett bra självledarskap och en förutsättning för att kunna vara en “medspelare att räkna med” i både vår egen och andras utveckling och framgång. Vi vet att du har eller kan ta fram de resurser du behöver, det vi gör är att hjälpa dig förstå, lära och träna dem på ett sådant sätt att du själv kan utveckla och använda dem till din fördel!
Domino’s Pizza är världens största internationella pizzakedja grundad 1960 med butiker i över 70 länder. I Norden finns Domino’s Pizza i Island, Norge, Danmark och Sverige med totalt 27 butiker. Sveriges första Domino’s-restaurang öppnades i Mobilia i Malmö den 1 December 2016.


This image has an empty alt attribute; its file name is logo-swegon.jpg