Limhamn Griffins

Bli Medlem

Varför ska just du bli medlem?

Att bli medlem i vår förening är inte bara ett sätt att visa ditt stöd för våra värderingar och mål, det är också ett steg in i en extraordinär gemenskap av likasinnade individer. Genom att gå med, blir du en integrerad del av en grupp som delar dina intressen och engagemang. Som medlem spelar du en viktig roll i att forma vår förening, särskilt då du erhåller rösträtt vid vårt årsmöte, som traditionellt äger rum i slutet av november.

Ditt medlemskap bidrar inte bara till den inre dynamiken och styrkan i vår gemenskap, utan det har även en betydande extern påverkan. En stark medlemsbas ger oss mer vikt och trovärdighet i dialogen med lokala myndigheter och nationella förbund. Din närvaro i föreningen ger oss därför en större röst och stärker vår position när vi strävar efter att uppnå våra gemensamma mål och drömmar. Med andra ord, ditt medlemskap är en värdefull del av både vår interna och externa framgång.

Är du intresserad av att ansluta dig till vår gemenskap? Hos Limhamn Griffins erbjuder vi möjligheten att bli medlem för endast 200 kronor. Detta är din chans att bli en del av något större och bidra till vår förenings framgång och utveckling.

Medlemsformulär

För att bli medlem i Limhamn Griffins, vänligen fyll i anmälningsformuläret samt Swisha 200 kronor till Limhamn Griffins på nummer 123 339 666 0.

Kom ihåg att ange ditt för- och efternamn i meddelandefältet i Swish så att vi kan koppla din betalning till din medlemsansökan.

Tack för att du väljer att bli en del av vår förening!