.
Limhamn Griffins

Veteranen gör comeback

Förutom att helgen kommer bjuda Griffins herrlag på en av de svåraste matcherna för säsongen bjuder laget också publiken på årets comeback. Det är ingen mindre än veteranen Anders Malmgren som återigen drar på sig skydden och nu är redo för den efterlängtade comebacken.

Tre frågor till Anders inför matchen:

  • Tankar inför matchen?

Sporten har utvecklats mycket sen jag spelade. Det går mycket fortare än på min tid. Den lila känslan och sammanhållningen är dock den samma. Det ska bli roligt att se om jag fortfarande kan hänga med på planen. Sen kommer den gamla kroppen att ha ont efter matchen, men det är det värt!

  • Varför en comeback och varför nu?

Jag var bara tvungen att ta sista chansen att få känna gemenskapen, lukta på gräset och spela den roligaste sporten som finns.

Mina mål var att klara av en träning och vara med på en match. Dessutom tränar jag 13-åringarna och vill kunna ge dem av mina erfarenheter (i modern tid!).

  • Vad är dina bästa tips för andra ”gamla rävar” som vill spela igen?

Vi är många gamla spelare från ”Guldåldern” som återkommit antingen som tränare, styrelsemedlemmar eller annat. Vi har så mycket att ge våra ungdomar. Kom ner på Hästhagen o njut av den lila gemenskapen!
Annars ses vi på Griffins Veteraners Superbowlparty!

#32 Fullback i landslaget som spelare EM i Bolzano 1997

Vi frågar oss nu, vem blir nästa veteran att göra comeback? Patrick Lundqvist, Ola Kimrin, Daniel Cajhagen eller Mats Eriksson kanske? Vem tror ni att det blir?

Har ni mot förmodan inte tänkt komma på helgens drabbning är det dags nu. Vi ses på Hästhagens IP på lördag 14.00. Klä er i lila och heja på våra Gripar!