.
Limhamn Griffins

Swedish Football Network tippar Superserien

I en artikelserie där alla lag beskrivits och analyserats har Swedish Football Network (SFN) tippat utgången av 2014 års Superserie. Inte helt oväntat ligger regerande mästarna, Carlstad Crusaders, i topp men man tror på en mycket jämn serie i år.

Det framgår ganska tydligt i artikeln om Griffins att man inte riktigt vet var man har oss och en blandning av låga förväntningar på grund av många bra spelare som dock inte har erfarenhet på den högsta nivån och utropstecken på flera positioner gör att man tror på en stark första säsong som ändå placerar oss precis utanför slutspel. Man talar om Predators imponerande fjolårs säsong där man i princip var ett spel från slutspel och Griffins möjligheter att upprepa detta om allt stämmer och vi håller oss skadefria.

Serietabellen som SFN kommer fram till ser ut som följer

1 Carlstad Crusaders
2 Örebro Black Knights
3 Kristianstad Predators
4 Tyresö Royal Crowns
5 Uppsala 86ers
6 Limhamn Griffins
7 Arlanda Jets
8 Stockholm Mean Machines
9 STU Northside Bulls

 

Det är erkänt svårt att lyckas gå riktigt långt under sin första säsong i Superserien och vi förväntar oss en tuff utmaning för Griffins det här året. Men som headcoach John Trana tidigare sagt är den främsta förväntningen att man ska bli bättre och bättre för varje match som går och att man måste ha den mentala inställningen att man hör hemma och att man slåss för att vinna i varje match. Hur det till slut kommer bli kan bara tiden utvisa men det står helt klart att Griffins lag är laddat, vältränat och väl förberett för uppgiften och det ska bli spännande att skriva nästa kapitel i återtåget till Superserien.

Läs mer om SFNs bedömning av varje lag på deras hemsida.

Det är nu bara 2 dagar kvar till kick off i Superserien.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *