.
Limhamn Griffins

Nej tack Danmark – trion stannar i Griffins

Under en längre tid har bland annat danska mästarna varit ute efter en trio Griffins spelare men nu är jakten slut och Griffins står som segrare.

Namn     David Strobel
#     99
Position     DL
Längd     188
Vikt     125
Ålder     21

 

Namn     Liam Cehlin Norman
#     50
Position     OL
Längd     191
Vikt     118
Ålder     23

 

Namn     Oliver Persson
#     31
Position     LB
Längd     188
Vikt     84
Ålder     23

 

Det är självklart lockande att få möjligheten att spela champions league nästa säsong men till slut var det ett lila hjärta och tron på Griffins satsning mot toppen av Superserien som fällde avgörandet. Klubben har under en längre tid fört en öppen dialog om situationen med spelarna samtidigt som man byggt upp en satsning som ska ta Griffins tillbaka till toppskiktet av fotbollen i Sverige och man har kommit fram till att förväntningarna, målsättningarna och metoderna är de riktiga och nu har trion bekräftat beslutet att stanna kvar i Griffins.

Jag har full förståelse för att grabbarna lockas av erbjudande från Danmark och annat håll, jag har ännu mer förståelse för klubbarna som försöker rekrytera dem för detta är inte bara toppspelare idag, de är även unga och bär framtiden på sina axlar. Lyckligtvis är det Griffins framtid vi pratar om och det är vi väldigt nöjda med. Vi vill inte stå i vägen för någons utveckling och vi vill att spelare stannar hos oss av rätt anledningar, David, Liam och Oliver har varit tydliga med att de tror på satsningen vi tillsammans gör nu och det är exakt rätt anledning att stanna, säger Carl Klimfors

Liam ledde OL förra säsongen och Oliver och David var två av de tre nominerade till årets rookie efter 2014 års säsong. Den, till stor del interna Griffins tävlingen, vanns till slut av David som tog hem priset som årets rookie i Superserien efter en omröstning av samtliga klubbar i ligan.