.
Limhamn Griffins

ELIAS HALLBÄCK BLIR GRIFFINS PEEWEEs NYA HC INFÖR SÄSONGEN 2022

Ninni Petersson

Då står det klart att inför säsongen 2022 kommer vår PeeWee-verksamhet att få en ny HC.

Vi kan stolt presentera Elias Hallbäck som tar sig an uppdraget inför nästa säsong. Vi har ett stort förtroende för honom och med hans gedigna erfarenhet inom Amerikansk fotboll så är vi helt säkra på att vår PeeWee-verksamhet är i mycket goda händer och att Elias kan leda vår laget framåt och mot oanade höjder och vi önskar Elias ett stort lycka till.

Så här säger HC Elias Hallbäck om det nya uppdraget:

”Det kommer bli otroligt roligt för mig att ta mig an denna uppgift och få vara med på denna nya resa. Jag har hållit på med amerikansk fotboll ett tag men detta är första gången jag är aktiv i peewee-verksamheten sen jag själv spelade där för 17-18 år sedan. Det är en utmaning som kommer kräva mycket, men det är något jag verkligen ser fram emot.

Peewee-verksamheten är extremt viktig och är en central del i klubbens framtid. Griffins har de senaste åren haft en stark och stabil verksamhet som nu börjar visa effekt även högre upp i leden när de stora kullarna blir äldre och går upp. Själv hade jag turen att ha väldigt duktiga och kompetenta coacher när jag va i den åldern som gav mig otroligt mycket. Glädjen för sporten, vikten av samarbete och gemenskap är bara några saker den här sporten har visat mig.

Detta vill jag nu ge tillbaka till nästa generation peewee-spelare, och jag hoppas att jag kan göra lika mycket avtryck i deras liv, som mina coacher har gjort för mig. Det kommer kännas ovant men jag ser väldigt mycket fram emot den resa vi har framför oss! Coachat i 9 år, främst coachat u17,u19 och herrlag på klubbnivå. Har senaste 6 åren varit aktiv i ungdomslandslaget och juniorlandslaget. Spelade i Griffins cirka 18 år innan jag slutade och satsade helt på att coacha.”