.
Limhamn Griffins

Beställ Griffins årskort

Här är möjligheten att stödja ditt favoritlag samtidigt som du stödjer det viktiga arbetet för att se till att våra ungdomar har det bra. I Griffins samarbete med Friends kombineras detta i samband med ditt medlemskap i klubben. När du köper ett årskort i Griffins går 10% av årsavgiften oavkortat till Friends viktiga arbete mot mobbning.

Friends arbetar med skolor och andra organisationer för att uppmärksamma problematiken runt mobbning och informera om hur man aktivt kan motverka den. Detta är värderingar som är ytterst viktiga för Limhamn Griffins. Amerikansk fotboll är en sport där alla inte bara är välkomna utan också en sport där alla typer är en förutsättning för att bli framgångsrik, detta gör vår förening till en mötesplats där alla kan känna sig som hemma.

Det är vad vi strävar efter och därför ser vi att ett samarbete med Friends är det absolut bästa sätt vi aktivt kan arbeta för en bättre tillvaro för unga med en seriös och professionell partner.

Utöver att du bidrar till Friends arbete mot mobbning får du som medlem också en mängd andra fördelar. Du bidrar till Griffins arbete med att etablera sig som en stark utmanare i superserien som har en bred och framgångsrik ungdomsorganisation och som tack för ditt stöd får du ett klistermärke som visar att du har ett lila hjärta, ett medlemskort från Griffins, löpande medlemsmail, du får även tillgång till en växande lista med fördelar hos våra partners. Medlemskap kostar endast 300 kronor.

Läs mer om Friends arbete på www.friends.se

Beställ årskort

Här kan du beställa ditt nya årskort. Om du har årskort sedan tidigare kommer du vid entrén till första hemmamatchen få nya märken för 2015. Borttappat årskort kan ersättas mot en kostnad av 20 kronor, maila till order@limhamn-griffins.com.

[vfb id=1]

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *