.
Limhamn Griffins

Streaming av Griffins vs. Crusaders

Säsongens första match gick enligt planerna då Västerås besegrades med 27-9. På söndag tar Griffins sig an regerande mästarna på Hästhagens IP i Malmö.

Efter många års framgång och en vecka av turbulens kommer Carlstad Crusaders till Malmö för helgens andra omgång av Superserien 2015. Med förändrad tränarstab men ändå välbekanta ansikten blir det intressant att se hur Crusaders kommer ut till match och hur mycket av det framgångsrika recept Matt Adkins bedrev i Värmland förra året som kommer med på bussresan söderut då han nu är tillbaka som OC. Utgången är såhär långt oviss men två saker kan vi garantera, 1) oavsett turbulens så kommer Crusaders med ett starkt och framgångsrikt lag på söndag och 2) oavsett hur många pokaler värmlänningarna kan rada upp går Griffins in i den här kampen med stort självförtroende och rejäl revansch lust efter förra årets tunga förlust uppe i Karlstad.

Självklart förväntar vi oss en rejäl publik på Hästhagens IP men vi vet också att alla inte kan komma dit fysiskt och då rekommenderar vi att ni bänkar er och ser på live streamen istället. Avspark är 15:00 på söndag och här är länken till live streamen. Veckans matchprogram med senaste coaches corner, laguppställningar och annan information hittar ni här.

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *