.
Limhamn Griffins

Purple Network

Våra lila partners 


DC Poolservice & Bygg AB

Företaget Med Fokus På Nöjda Kunder!

Efter många år i en av Sveriges största pool-fabriker inom tillverkning och försäljning valde vi att starta eget. Vårt mål och fokus är att förse nöjda kunder med välfungerande pooler.Våra vita partners

Dush


Contact Sports

Officiell återförsäljare och Generalagent för bland annat amerikansk fotbollsutrustning och kläder.

Contact Sports säljer produkter som är köpta direkt från tillverkaren.
Vi är officiella återförsäljare som har direktkontakt med tillverkaren. Vi följer deras krav vad gäller garantier, produktkännedom samt säkerhetstänk.

Läs mer här!


Eriks fönsterputs

Vår vanligaste tjänst är utvändig fönsterputs löpande på ett abonnemang ett par gånger om året. Det går även bra att boka enstaka putstillfällen, både in- och utvändigt eller endast utvändigt.

Du beställer utvändig fönsterputsning av bottenvåningen inklusive fönsterbleck till ett fast pris första gången vi besöker dig. Läs mer här!

Tack för att du stödjer Limhamn Griffins!


Klambylid

Klambylid spelar en central roll för den skånska KRAV-grisuppfödningen.

Vårt mål är en hållbar produktion på naturens villkor och att följa naturens eget kretslopp. Därför producerar vi en så stor del som möjligt av djurens foder på den egna gården. Det gör att näringen i djurens gödsel kan återföras till jorden, bli gödning för foderväxter och att kretsloppet sluts.

Vi tror på öppenhet och en ökad kontakt mellan oss bönder och våra kunder.


DuSolid

DuSolid representerar personlig utveckling och ett medvetet varande för att må bättre och påverka till en tryggare och säkrare känsla i livet. Genom träning och utveckling med metoder som mental träning, coaching och mentorskap grundar DuSolid för en trygg miljö med möjlighet att utvecklas, förändra och bygga en starkare grund för nya önskade resultat. Läs mer här!


Sponsorhuset

Du och Limhamn Griffins får pengar tillbaka på dina nätköp!

Nu finns Limhamn Griffins anslutna till Sponsorhuset. Det är ett otroligt enkelt sätt att stötta Limhamn Griffins när du handlar eller bokar hotell på nätet. Går du till butiken (finns över 600 st) via Sponsorhuset så får både du själv och Limhamn Griffins pengar tillbaka. Inget blir dyrare för dig som handlar.

Kom igång här och tipsa gärna era vänner

OBS! Tänk på att du som handlar eller bokar hotell via företaget nu kan göra detta via Sponsorhuset.Raymond

Drömmer du också om att bli lite mer självförsörjande? I en tid av begränsade resurser och ett växande elbehov är det alltid bra att blicka framåt. Därför har vi gjort det smart, lönsamt och löjligt enkelt för alla som vill dra nytta av solenergi. Vi är Raymond, och tillsammans förändrar vi energibranschen – ett tak i taget.


PERSONLIG SPONSOR – SILVER

Green Thermo International

Satsar på miljövänliga transporter med de senaste lastbilarna som uppfyller EURO6-standarden. De erbjuder även CO2-neutrala transporter med HVO i tanken, vilket stöder målet om fossilfria transporter fram till 2050. På så sätt håller GTI alltid sig uppdaterat med den senaste teknologin inom transport, där alla bilar är klassade enligt EURO6-standarden.


VILL DU OCKSÅ BLI PERSONLIG SPONSOR?