.
Limhamn Griffins

SFN konkluderar ”Limhamn är tillbaka i Superserien, precis där de hör hemma”

I en utförlig artikel går Johan Von Zweigbergk på Swedish Football Network (SFN) genom Griffins lag och chanser inför årets Superserie

Konklusionen är att alla är spända på att se vad vi kommer mönstra i år och hur långt det kommer att bära. En hel del utropstecken kring QB Hampus Kristensson och hans offense tas upp, likaså Griffins tunga representation med fyra defensiva spelare i EM-truppen.

Den väl sammanfogade och skickliga truppen kommer vara en stor del i vår framgång, tillsammans med komplement utifrån i form av nyförvärv och ny huvudtränare. Experternas tips placerar oss precis utanför slutspel i årets Superserie men man beskriver också att det är svårt att avgöra Griffins riktiga kvaliteter med tanke på överlägsenheten i division 1 förra året, nyförvärv till truppen och det faktum att vi inte spelat på Superserienivå under en lång period.

Detta är något heach coach John Trana tar fasta på när han med glimten i ögat säger ”I like being the ”under dog” the only people that have to believe we are going go win is us. Buckle your helment on tight, because the Griffins are headed to a town near you.”

Nedräkningen fortsätter, det är nu 10 dagar kvar till första matchen mot STU. Läs hela artikeln på SFNs hemsida här.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *