.
Limhamn Griffins

Säsongspremiär för U17/U19 Uppdaterad

Idag intog Griffins u17 och u19-spelare Danmark för att sparka igång den danska serien. Både våra u17 och u19 spelare får i år chansen att spela i den danska serien då det finns för få lag i södra Sverige för att få ihop en serie här nere. Resultatet blev inte riktigt vad vi hoppats men kämparinsatsen av alla spelare var fantastisk. Griffins ställde upp med 25 spelare men förlorade tyvärr med 56-6.

received_10209013194925513

Vi visste att vi skulle möta ett tufft motstånd idag, Towers var äldre och har mer rutin än oss. Det vi kan ta med oss från denna matchen är vår oändliga effort och hur vi aldrig gick ner oss och växte mer och mer ju längre matchen gick. Det var imponerande hos ett lag som startade väldigt många rena u17-spelare. Defense spelade med fart och gjorde många bra spel, offense visade flashes av stor potential men det var ofta den sista biten som saknades för det stora spelet. Vår prestation idag visar inte bara att vi är mentalt starka. Det visar även potentialen vi har i truppen och vilken utveckling vi kommer se under denna säsongens gång. Trots resultatet är jag sjukt stolt över grabbarna. Säger Elias Hallbäck, huvudtränare u17/u19

Spelare som stack ut under dagen var Waldemar ”The Playmaker” Harwigsson som gjorde det mesta på offense, han sprang med bollen, han fångade bollen och blockade alla han kunde hitta. På defense spelade Robin ”The pain train” Persson lights out som vanligt och smällde Towers-spelare till höger och vänster.

 

Nästa match spelas söndag 20 Maj borta mot Amager Demons kl14.00