.
Limhamn Griffins

Greys och Griffins fortsätter samarbetet

Farmar_header

Sedan Griffins tog klivet upp i Superserien har klubbarna haft ett farmaravtal och nu har man enats om att fortsätta samarbetet även säsongen 2016.

Förra året var det på håret i division 1 och Ekeby snubblade verkligen på mållinjen då Hässleholm Hurricanes till slut stod som slutsegrare i division 1 södra. Med en bra blandning av lovande talanger från Griffins och en gedigen grund i Ekeby byggde man ett slagkraftigt lag och förhoppningen inför årets säsong är att ta det hela vägen till en seger i division 1.

Samarbetet har varit väl fungerande hela vägen och tillskottet som Ekeby bidrar med till Griffins i Superserien är en mycket integrerad del och motivationen från spelarna som fortsatt kommer köra parallella säsonger är imponerande och inspirerande.

-Det var snubblande nära i division 1 förra året men i år ser det lovande ut och jag hoppas vi kan ta det hela vägen. Tillskottet till oss i Superserien är stabilt och vi vet motivationen från grabbarna som kör hårt i båda ligorna är på topp och det är något som bidrar till en bra balans i samarbetet som vi hoppas kommer hålla för lång tid framöver, säger sportchef Carl Klimfors.