.
Limhamn Griffins

Säsong 2016 på gång

Inte många dagar kvar till säsongens första match. Det är med glädje att se att fler och fler är taggade och att antalet engagerade i föreningen blir fler och fler. Vi ser att träningarna fylls av spelare, tränare och föräldrar. Mycket positivt och vi får hoppas att vi kan göra bra ifrån oss på och utanför plan.

I år har vi en hel del nya i styrelsen och dom har med stor energi kastat sig över sina uppgifter.
Dom är i full gång med att planera matcher och arrangemang, dom jagar sponsorer så vi kan erbjuda bra förutsättningar för spelarna och vi jobbar för att synas så mycket som möjligt.

Denna säsong har vi äntligen lyckats få en TV kanal att börja sända våra matcher och vi kommer att synas 4 gånger på TV4 Sport, 2 gånger borta och 2 gånger hemma.

Allt detta kräver att vi har folk som kan dra en bit var och det finns massor att göra i föreningen. Nu har vi behov av att komplettera och hjälpa dom som håller i olika delar. Därför söker vi spelare, flickvänner, föräldrar och andra som är intresserade av att bistå med hjälp.

På våra matcher kommer vi att behöva folk till försäljningen, speakers med gåvan att entusiasmera publiken, personal på sidlinjen, tekniska personer som kan hjälpa till med sändning av matcherna och en hel del runt omkring.

Vet du något företag som kan tänkas hjälpa till ekonomiskt eller vet du någon som kan tänka sig att hjälpa till på våra event så hör av dig till styrelsen.

Mvh
Styrelsen
Limhamn Griffins

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *