.
Limhamn Griffins

Ordförande har ordet!

Hej,

Andra delen av säsongen är äntligen igång, Dukes är genomförd, seriematcherna för U15/U19 är igång och våra PW ska spela turnering inom kort.
Resultatmässigt har det varit upp och ner men arrangemangen har gått fantastiskt. Detta har vi bland annat sett genom bra respons i media och bland motståndarna. Under våren har tv börjat sända seniormatcherna och vi har exponerat oss i en hel del event.
Internt har vi kunnat stötta upp hela verksamheten genom ett fantastiskt jobb från alla. Våra spelare har kämpat tappert, våra coacher/lagledare har stöttat upp väl och alla dom som har varit med och arrangerat har lagt otroligt mycket tid.
Det känns skönt att se att föreningen sluter upp och kämpar väl både på och utanför planen.
Nu ska vi utnyttja hösten för att fortsätta bygga och utveckla verksamheten. Styrelsen har under året påbörjat ett föreningsarbete för att få föreningen att bli större, bättre och effektivare.
I den processen planeras utbildningar för alla delar av organisationen och vi hoppas att så många som möjligt kan vara med under hösten, vintern och våren. Dessa grupper är spelare, coacher, lagledare, domare, kommittéer, arbetsgrupper, styrelsen och anhöriga.
En del i detta är att få med så många delaktiga som möjligt. Engagemanget kan vara stor eller liten men alla behövs.
Ett av stegen blir nu att samla dom olika grupperna för dialog och vi önskar se er alla närvara när grupperna kallas. Vi kommer att hålla er informerade.
Väl mött på Hästhagen

Joan Travesset
Ordförande
Limhamn Griffins

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *