.
Limhamn Griffins

Möte, information och workshop inför 2019

Hej,

Verksamhetsåret 2018 börjar närma sig sitt slut. För många innebär detta att man går ner i vinterdvala där man läker sina sår, vilar ut och påbörjar uppbyggnad av styrka och kondition inför nästa års drabbningar på plan. Offseason innebär för staberna nya tränare, nya spelare, nya spel och en massa förberedelser för nästa säsong.
Utanför plan har verksamheten inte heller mattats av. Styrelsen, kommittéer, valberedningen är i full gång med analysera det gångna året och planera för nästa.

Med ett herrlag som spelat i division 1, ett damlag i damernas superserie, U17/U19 i seriespel i Danmarks U19 serie, U15 och halva U17 i seriespel i Danmarks U16 serie, U11/U13 i ett antal kupper och jamborees och Dukes för alla våra ungdomslag. På det har U9- och flagg verksamhet startats. Då flaggen också spelat i den danska serien har en stor del av matcherna spelats på andra sidan sundet.
Anledningen till det är lagbrist i södra Sverige. Många utmaningar och det ser tyvärr ut som om verksamheten kanske kommer att få samma utmaningar 2019.

För att detta ska kunna ske på bästa sätt bjuder föreningen in medlemmarna på en möte den 5:e november kl 19.30-21.00.

På mötet kommer vi först att informerar om 2018 för att därefter ha en workshop infor 2019.

Fel: Kontaktformulär hittades inte.