.
Limhamn Griffins

Griffins herr tar emot Örebro Black Knights på hemmaplan

Limhamns öppningsmatchen i superserien 2024 slutade inte som önskat och griparna fick lämna Zinkensdamms IP med en 44-14 förlust i bagaget.

Efter den tidiga 7-0 ledningen till följd av Benjamin Gogaj Jernqvists rushing TD på Limhamns första Drive i matchen kunde Stockholm ta grepp om matchen och gick in i halvlek med en 7-21 ledning. I andra halvlek tuffar Stockholms anfall på medan Limhamn har svårt att flytta bollen. I slutet av fjärde kvarten ser Stockholm ut att lämna Limhamn poänglösa i andra halvlek men Limhamns Jonathan Johansson lyckas blockera en punt och returnera den för en TD på matchens sista spel och slusifrorna skrivs till 14-44.

Nu på lördag 15.00 väntar Örebro Black Knights i hemmapremiären på Hästhagens IP. Örebro har inlett säsongen med en förlust mot Stockholm (18-39) och en vinst mot Oslo (31-19). Örebros imponerande passningsspel i ledning av Quarterback Trevor Vasey ställs nu mot Limhamns rutinerade defensiva backfält och detta blir mest troligt en av de avgörande faktorerna i matchen. Limhamns eget anfall kan förväntas fortsätta etablera ett balanserat passnings- och springspel med Quarterback Samuel Jämthammar och Runningback Alexander Nesic i spetsen.

Kom och heja fram våra gripar till vinst på hästhagens IP lördag 15.00, gratis inträde för medlemmar. Om du inte har möjlighet att se matchen på plats kan du streama den på SWE3 Play.