Limhamn Griffins

Våra Partners

Vår LILA Partner

Efter många år i en av Sveriges största pool-fabriker inom tillverkning och försäljning valde vi att starta eget. Vårt mål och fokus är att förse nöjda kunder med välfungerande pooler.

Våra GULA Partners

Bli vår första gula sponsor!

 

Våra VITA Partners

Officiell återförsäljare och Generalagent för bland annat amerikansk fotbollsutrustning och kläder.

Contact Sports säljer produkter som är köpta direkt från tillverkaren. Vi är officiella återförsäljare som har direktkontakt med tillverkaren. Vi följer deras krav vad gäller garantier, produktkännedom samt säkerhetstänk.

Klambylid spelar en central roll för den skånska KRAV-grisuppfödningen.

Vårt mål är en hållbar produktion på naturens villkor och att följa naturens eget kretslopp. Därför producerar vi en så stor del som möjligt av djurens foder på den egna gården. Det gör att näringen i djurens gödsel kan återföras till jorden, bli gödning för foderväxter och att kretsloppet sluts.

Vi tror på öppenhet och en ökad kontakt mellan oss bönder och våra kunder.

Våra SERVICE Partners

Utforska Limhamn Griffins fantastiska nya webbplats, designad av WebutiQ AB. För dig som söker högsta kvalitet och professionell design – WebutiQ levererar alltid.

I stolt samarbete med vår MVP-prissponsor Dush

 

I stolt samarbete med vår transportpartner Ellös Buss AB – Klippans Buss

Våra STÖD Partners

Limhamn Griffins är nu med på Sponsorhuset. Stötta oss när du shoppar eller bokar hotell online. Handla via Sponsorhuset och både du och Griffins tjänar på det. Det kostar dig inte extra.

 

Drömmer du också om att bli lite mer självförsörjande? I en tid av begränsade resurser och ett växande elbehov är det alltid bra att blicka framåt. Därför har vi gjort det smart, lönsamt och löjligt enkelt för alla som vill dra nytta av solenergi. Vi är Raymond, och tillsammans förändrar vi energibranschen – ett tak i taget.

 

 

 

Föreningserbjudande!

Vår vanligaste tjänst är utvändig fönsterputs löpande på ett abonnemang ett par gånger om året. Det går även bra att boka enstaka putstillfällen, både in- och utvändigt eller endast utvändigt.

Du beställer utvändig fönsterputsning av bottenvåningen inklusive fönsterbleck till ett fast pris första gången vi besöker dig. Läs mer här! Tack för att du stödjer Limhamn Griffins!

Och här hittar du våra PERSONLIGA Sponsorer

Vill ni hjälpa oss växa?

Målet är att samarbeta och hjälpa varandra att nå individuella mål samtidigt som vi skapar ett stabilt och hälsosamt nätverk mellan alla partners. Griffins kan erbjuda en plattform för att stärka ditt varumärke genom att presentera detta samarbete på sociala medier, på hemsidan och i matchsändningar. Du kan dessutom dra nytta av nätverkande under hemmamatcher (fri entré) eller vid vår årliga Griffins-bankett. Griffins söker olika typer av bidrag, och vi vill träffa dig för att diskutera personligt anpassade möjligheter.