.
Limhamn Griffins

Våra lag

Griffins har lag för spelare från 7 år och uppåt . Välj din åldersgrupp i alternativen nedan så slussas du vidare för mer info om när just du kan komma ner och prova på världens bästa sport, i Sveriges bästa förening!

7-9 år

I Griffins U9 spelar de allra yngsta. Dessa deltar i vår fotboll skola och man lär sig hantera bollen. Det skall vara en lek och man ska ha kul tillsammans med dom andra. För spelare mellan sju och nio år

9-11 år

I Griffins U11 spelar de näst yngsta. Här lär vi oss grunderna om amerikansk fotboll. Det skall vara kul och alla skall få en chans att prova på olika moment och positioner i laget. För spelare mellan nio och tretton år.

12-13 år

I Griffins U13, eller Peewee, som det också kallas spelar våra yngre spelare. Här lär vi oss grunderna om amerikansk fotboll. Det skall vara kul och alla skall få en chans att prova på olika moment och positioner i laget. För spelare mellan nio och tretton år.

Här hittar du mer information om Griffins U13/PeeWee

14-15 år

I U15 lär vi oss utvecklar vi de grunder om amerikansk fotboll vi lärt oss i U13. Det skall fortfarande vara kul och alla skall få en chans att prova på olika moment och positioner i spelet. För spelare mellan fjorton och femton år.

Här hittar du mer information om Griffins U15

16-17 år

I U17 är spelet fysiskt och några spelare specialiserar sig på någon position. Det skall fortfarande vara kul men det känns att nu börjar det bli på ”riktigt”. För spelare mellan sexton och sjutton år.

Här hittar du mer information om Griffins U17

18-19 år

Från och med säsongen 2013 kommer Griffins återigen ha ett U19-lag. Här fortsätter vi utvecklingen och förberedelsen för att spela seniorfotboll.

Här hittar du mer information om Griffins U19

Herrar, 20 år och uppåt

Herrlaget är det sista steget för herrspelare i Griffins lagstruktur. I herrlaget är de flesta spelare specialiserade på en speciellt position och träningen är inriktad på detta. Vi driver en fokuserad elitsatsning och målet är att långsiktigt etablera Griffins i den absoluta toppen i Sverige.

Här hittar du mer information om Griffins Herrlag

Damer, 15 år och uppåt

Damlaget är det sista steget för damspelare i Griffins lagstruktur. I damlaget är spelare specialiserade på en speciellt position och träningen är inriktad på detta. Vi kommer 2017 spela seriespel för första gången någonsin.

Här hittar du mer information om Griffins Damlag