.
Limhamn Griffins

Utbildning – Värdefullt för idrottsföräldrar

Limhamn Griffins gör nu en storsatsning på utbildningar inom olika målgrupper i föreningen. Den första utbildningen för alla föräldrar är Värdefullt för idrottsföräldrar. 

Utbildningen är den 11/4, 18.00-21.00 i samlingslokalen på Hästhagen. Den är helt gratis och alla idrottsföräldrar är varmt välkomna!

Anmäl er på följande mail senast den 7/4: sport@limhamn-griffins.com

 

Jag har hand om utbildningar för våra aktiva, tränare och även deras föräldrar. Jag har äran att få träffa många av er föräldrar och framför allt era barn på träningarna. Jag hoppas att många av er idrottsföräldrar kommer på utbildningen för att lyssna, lära och diskutera. Det är dessutom ett ypperligt tillfälle att träffa och lära känna övriga idrottsföräldrar i föreningen. Tänk vad mycket roligare det blir att stötta, heja och kolla på när era barn idrottar om ni gör det tillsammans med någon annan. Ta chansen att komma ner och bli inspirerade att bli en ännu bättre idrottsförälder! – / Emma Svensson, Sportchef Limhamn Griffins

 

Sisu, som håller i utbildningen beskriver utbildningen Värdefullt för idrottsföräldrar enligt följande:
– ”Skall den svenska idrottsrörelsens vision om att ha världens bästa idrott på alla nivåer bli verklighet behöver vi också: Världens bästa idrottsföräldrar. Idrottsföräldrar är beundransvärda, och deras insatser är ovärderliga för det svenska föreningslivet. De är oumbärliga för idrottsledaren, med stöd och feedback kan de få barnen och laget att höja sin prestationsnivå. Utbildningen syftar till att inspirera och skapa medvetenhet runt rollen som idrottsförälder.”