.
Limhamn Griffins

Tränarstaben tar form inför Superserien 2015

Vi är i full gång med lagbygget inför nästa års Superseriesäsong och utöver spelartruppen läggs också mycket energi på sidlinjen där tränarstaben ska förstärkas rejält.

Redan innan förra säsongen var över förnyades kontraktet med amerikanska headcoachen John Trana. Detta har gett Griffins helt andra förutsättningar än förra året då man avvaktade slutgiltigt beslut om Superserieansökan som hindrade tidig planering. Det är ju naturligt när man går upp i en högre serie men detta året har man alltså inte den utmaningen och därför togs beslutet att John Trana skulle leda laget framöver. Coach Trana har arbetat intensivt hela offseason för att bygga upp laget och tränarstaben och implementera sin vision vad det gäller hela programmet.

Utöver Coach Trana som fortsatt kommer vara head coach och defensiv koordinator kommer även Johan Vajnlie vara kvar som offensiv koordinator och Lee Hammarstedt tar fortsatt hand om OL.

Nyaste tillskottet till tränarstaben är Magnus Ahrholt som kliver in som LB coach. Magnus är en sann Griffin och har varit en del av Magnusorganisationen sedan han började spela 1990. Som spelare hade Magnus flera positioner på defence och har gedigen erfarenhet att bidra med. Efter en framgångsrik spelarkarriär har han sen 2001 varit coach i Griffins juniorlag, en period som bland annat inkluderar U17 guld 2007. Magnus har också varit LB coach och deffensiv koordinator i ULU, JLL och DLL. Med sin enorma erfarenhet och dedikering, inte bara till sporten, utan också till Griffins som klubb kommer han vara en enorm tillgång till herrlaget i Superserien.