.
Limhamn Griffins

Seriesegern är säkrad

Tidigt imorse samlades Griffins u15-lag på Hästhagen för avfärd mot Göteborg och seriefinal. Det blev en intensiv match med mycket springspel men när slutsignalen löd var det Griffins som stod som segrare. 

De 25 spelarna som åkte med till Göteborg visade hjärta och vilja att vinna. Robin Persson gjorde säsongens snyggaste tackling, en tackling som speglade Griffins defensiva spel. Jakob Travesset var en stabil kugge på den defensiva kanten, här har vi en spelare som hittat sin plats på plan.

På den offensiva sidan marscherade Griffins ner över planen och spelade lika stabilt som vanligt under ledning av QB Ture Nilsson och Axel Holm. Waldermar Harwigsson visade bra vision och explosivitet i sin RB-roll. Den offensiva linjen stod emot ett kraftigt blitzande Göteborg och banade väg för både Waldemar och Noah Berryman.

-”Vi var lite sega av bussen men vi lyckades steppa upp under matchens gång. Alla spelare har vuxit under säsongens gång och vi lyckas vinna som ett lag utan att förlita oss på enbart en eller två spelare. Det är otroligt fint att se!” säger huvudtränare Elias Hallbäck.

Nästa match är säsongens sista på hemmaplan mot Helsingborg Jaguars den 30 september kl 15.00. Griffins bjuder också in till föreningsdag så se till att fyll läktaren med lila.

21682726_10207712732974777_1403478597_o

Foto: Elizabeth Wikenhed