.
Limhamn Griffins

Phil Corter tillbaka i herrlagets tränarstab

Ett välbekant ansikte är tillbaka i Griffins tränarstab då Phil Corter tar rollen som RB coach. Phil har erfarenhet som spelare från Kalmar Pirates och Lugi Vikings, där han också var spelande tränare 2002-2006. Han var tränare i 2007 års peewee trupp i Griffins som gick obesegrade genom säsongen innan han återvände till Vikings 2008-2009 där han förde laget hela vägen till final efter att ha vunnit division 1 södra 2008.

Phil var en del av Griffins tränarstab i division 1  mellan  2010 och 2013 men fokuserade förra året på U19 laget där han var head coach. Men nu är det Superserien som gäller och rollen som RB coach.

Att utöka tränarstaben har varit ett stort fokusområde för offseason och nu är vi övertygade om att vi har en stab som kommer ta Griffins till nya höjder. Att få tillbaka Phil i herrlaget är ju optimalt eftersom han kommer tillföra väldigt mycket men har också arbetat med många av spelarna och coacherna i många år så vi kommer ha en väloljad maskin från dag ett. Nu när vår stab i stort sett är komplett har vi en fantastisk blandning av spelar- och coaching erfarenhet som kommer vara till stor nytta för alla våra spelare, säger Carl Klimfors

Redan innan förra säsongen var över stod det klart att head coach John Trana fick förnyat förtroende och sedan tidigare har det blivit klart med en rad nya coacher så staben har verkligen börjat ta form inför säsongen:

John Trana Head coach / DC
Johan Vajnlie OC
Stefan Clavebring DL coach
Lee Hammarstedt OL coach
Hampus Persson QB/WR coach
Magnus Ahrholt LB coach
Phil Corter RB coach
Anders Lindström Strength & conditioning coach