.
Limhamn Griffins

PEDER WACHTMEISTER NY HC I U15 INFÖR SÄSONGEN 2022

Ninni Petersson

Peder Wachtmeister tar över rodret och inför nästa säsong 2022 så tar han klivet upp som HC för Griffins U15 lag.

Peders otroliga ledarförmåga och kunskaper inom amerikansk fotboll kommer att vara en stor tillgång för laget och för vår ungdomsverksamhet. Föreningen är otroligt tacksamma för Peder och vi önskar dig lycka till med detta uppdrag.

Nedan kommer en koret presentation av Coach Peder:

Erfarenhet som spelare: Började spela amerikansk fotboll i U17 2014. Har sedan dess gjort resan från U17 -> U19 -> Herrlaget, där jag varit aktiv som spelare sedan 2017.

Erfarenhet som tränare: Började coacha U15/U17 2018. Har under min tid som tränare varit positions-ansvarig för den offensiva linjen i både U15/U17 under samtliga åren. Säsongen 2019 fick jag äran att ha ansvaret som offensiv koordinator i U15, vilket har varit enormt utmanande och utvecklande för mig som tränare.

I min roll som offensiv koordinator de senaste åren så har jag fått möjligheten att se många av våra unga talanger i Griffins utvecklas till riktigt duktiga fotbollsspelare, vilket är oerhört roligt! Dessa åren har varit väldigt lärorika, främst på grund av spelare och andra tränare som utmanat mig att ständigt förbättras och utvecklas i allt vad gäller offensiv fotboll. Allt för att träningar och matcher skall vara så bra som möjligt för spelarna.

Avslutningsvis vill jag säga att det är en ära att ha fått förtroendet som huvudtränare för Griffins U15 säsongen 2022 av klubben. Min förväntan och förhoppning som nybliven huvudtränare är att den positiva trend vi har sett under de senaste åren vad gäller utveckling för både spelare och tränare i ungdomslagen fortsätter vidare mot högre höjder under säsongen 2022! Go Griffins! HARD SOLID TOGETHER GRIFFINS U15