.
Limhamn Griffins

Möt vår kommunikationsansvariga

Tidigare idag presenterade vi en av våra viktiga styrelsemedlemmar, Katarina Domaradzka. Nu är det dags för nästa!

Vi har ställt tre frågor varje styrelsemedlem får svara på, så ni lär känna styrelsen lite bättre. Andra personen vi vill lyfta från styrelsen är Emma Svensson.

Position i styrelsen?
Jag sitter som kommunikationsansvarig i Griffins. Jag jobbar också med värdegrunden.

Vad jobbar du med/ fler ideella uppdrag?
Jag jobbar som stödpedagog på ett LSS-boende i Malmö och studerar samtidigt till socionom på Malmö Universitet. Jag sitter med i Södra svenska amerikansk fotbollsförbundet och även där har jag hand om kommunikationen. Jag är också med i förbundsstyrelsen i Svenska amerikansk fotbollsförbundet där jag jobbar med bland annat utbildning, barn- och ungdom samt evenemang.

Tidigare fotbollsbakgrund?
Jag började spela fotboll i u13 i Kristianstad Predators ungdomslag. Jag spelade också en säsong med Arlanda Jets damlag innan jag helt började i Griffins. Jag har spelat i både flaggfotbollslandslaget och amerikansk fotbollslandslaget ett antal år vilket varit en fantastiskt lärorik resa.

I föreningen har jag varit lagledare för u17 och tränare för u19. Jag har också varit med i uppstarten av Griffins flagglag samt damlaget. 2017 blev jag Sveriges första kvinnliga huvudtränare för ett damlag i hösta serien, vilket var bland det roligare jag någonsin gjort. Jag har också fått möjligheten att coacha på att antal camps, bland annat The growth of a game och Nordic girls camp samt vara drivande i projektet Södra Saff-camp.

I styrelsen har jag tidigare år jobbat med ekonomi, ungdomssektionen, tävling, marknad samt varit vice ordförande i ungefär 2 år. Jag fick pris som ”Skånes idrottsledare” 2016.

Foto: pssonohlin