.
Limhamn Griffins

Mean Machines stöter på en förstärkt Griffins trupp

Efter en period med en hel del skador och resultat som inte gått i vår riktning ser vi fram emot dagens drabbning mot Stockholm Mean Machines. Vi har positiva besked från skadelistan även om vi fortfarande har en del spelare som dras med envisa skavanker.

Ny på listan är Anton Kristensson som skadade sig i samband med att han sprang in en touchdown mot Jets och han kommer inte delta i dagens match, detta är ett stort avbräck efter att Anton har klickat väl med bror och QB Hampus Kristensson hela säsongen. Däremot ser det ut som att June Robinson har gjort en återhämtning som är över all förväntan och beskedet är att han är redo för spel igen, det är naturligtvis en riktigt stor tillgång för laget som man inte vågat räkna med. Dessutom kommer Tate Mustin göra debut för Griffins efter att han kom in och fick se matcherna mot 86ers och Jets från sidlinjen på grund av ligans två veckors karensregel och väntan på att få arbetstillstånd på plats. Detta är ett stort lyft för Griffins då running back positionen är en av de mest skadedrabbade och med Mustin i laget har vi säkrat ett välbehövligt vapen.

Johan Ingerman har under hela säsongen haft skadeproblem som inte riktigt vill ge med sig. Det var kanske svårt att se några spår av det i förra matchen då han utan tvekan var planens gigant och gjorde en enorm insats på båda sidorna av bollen. Det är nog ingen som riktigt tror att det finns en skada som kan stoppa Ingerman från att stå redo för dagens match. En annan spelare som kämpar mot klockan är Samuel Meyer som varit ute ett par veckor men som tar stora kliv tillbaka nu och har kunnat börja träna med laget igen och förväntas förstärka O-line inom kort, om inte redan i dagens match.

Mean Machines kommer till Hästhagen för match ikväll klockan 18:00.