.
Limhamn Griffins

Ekeby och Helsingborg gästar Malmö

I seniorserien är det efter två jämna matcher mot Kristianstad är det nu turen kommit till Ekeby på lördag den 19:e 14:00.

Lördagen den 19:e september är det dags att möte Ekeby Greys på Hästhagens IP. Båda lagen har två förluster mot Kristianstad Predators men Limhamn Griffins har 51 poäng bättre målskillnad och ligger 2:a i tabellen. 1:an och 2:an går till slutspel där man får möte 2:an resp 1:an i Division 1 Norra. Kristianstad är med sina 4 vinster redan klara som 1:a i Division 1 Södra. Detta betyder att det nu är upp till Griffins och Greys att göra upp om 2:a plats.

I U15 och U17 gästar Helsingborg Jaguars Limhamn Griffins söndagen den 20:e september. I båda åldersgrupperna leder Limhamn Griffins tabellerna och det finns all anledning att se fram emot två spännande matcher där också.

Inför denna spännande helg har vi fått en liten pratstund med Griffins HC för herr- och u15 laget Dennis Gogaj Jernqvist som gav oss en preview av helgens kommande matcher.

– ”I herrarnas seniormatch är vi efter två tuffa förluster redo att vända på det. Vi möter ett tufft men erfaret Ekeby som också jagar en slutspelsmatch. Coacherna och spelarna har jobbat hårt och är redo att ta hem en vinst.

I U15 förväntar vi oss tufft motstånd från Jaguars. De är ett bra lag som visade stor potential i föregående match. För vår del handlar det om att spela som ett lag och minimera antal misstag vi gör som spelare och coacher. Något som vi jobbat med och fortsätter jobba med på träningarna under säsongen. Spelarna gör framsteg varje vecka och vi känner oss redo för att gå ut och spela en bra match.”

Limhamn Griffins kommer att sända helgens matcher i föreningens streaming kanal på Solidsort.

Väl Mött

Länk till kanal: Limhamn Griffins Länk

Lördag 19:e september
Senior Herr Limhamn Griffins – Ekeby Greys Länk

Söndag den 20:e september
U15 Limhamn Griffins – Helsingborg Jaguars Länk
U17 Limhamn Griffins – Helsingborg Jaguars Länk

Hard Solid Together ??

Vh
Styrelsen Limhamn Griffins