.
Limhamn Griffins

Heldag med ungdomsfotboll på lördag

På lördag (17/5) går ytterligare två lag in i seriespel och det är upplagt för en spännande heldag på Hästhagen med dubbla Skånederbyn

Dagen börjar med avspark 11:00 för Griffins U19 lag som tar sig an Kristianstad Predators. Detta är ett nytt U19 lag som tappat en del riktigt bra spelare som ska prova sin lyckan i Superserien under året men man har kvar en vass stomme från förra säsongen som spetsats upp med både tillskott från de som spelade med U17 förra säsongen och några nya spännande spelare som helt klart kommer sätta sin prägel på laget den här säsongen. Förra året bar det hela vägen till semifinal efter en tuff inledning på säsongen, det blir intressant att följa lagets utveckling under 2014.

2013 års U15 lag gör sig redo för kamp

2013 års U15 lag gör sig redo för kamp

Griffins U15 lag kompletterar dagen med avspark mot samma lokalkonkurrent kl 15:00. Det är alltså en dag full av tuffa Skånederbyn där utfallet såklart är ovisst inför, men garanti på spänning och fighting spirit kan garanteras redan i förväg. Även U15 laget går såklart genom en generationsväxling varje år, den breda U13 truppen har släppt från sig ett antal mycket lovande spelare som ansluter den grund som är kvar från förra årets lag och vi ser med tillförsikt fram emot att se hur årets upplaga står sig i konkurrensen.