.
Limhamn Griffins

Griffins hårda förlust i Karlskoga

Det var med tårar i ögonen och smärta i hjärtat som Griffins åkte ur herrarnas division 1 slutspel 2018 i Karlskoga.

Det blev en spännande match där hemmalaget öppnade starkast. Under första halvlek tog Griffins ett steg fram och två steg tillbaka. Men några ljusglimtar fanns det när Klas Mazetti stod på precis rätt plats för en interception och när Hampus Kristensson strax därefter passade till Frederik Moss Nielsen för att fastställa halvtidsresultatet till 22-6.

Under halvlek gjorde Griffins några justeringar och var i andra halvlek det starkare laget. TD Olof Nilsson, TD Hampus Kristensson, TD och extrapoäng Alexander Nesic. Tyvärr tappade Griffins ett snyggt springspel och Karlskoga gjorde TD till 29-28. Griffins pressade hårt i slutet, var nära en ny TD men snubblade på målsnöret och slutresultatet blev 29-28.

En extra stor eloge till Adrian Pourlotfi som gjort sin första säsong i år men som redan är en viktig kugge i Griffins fantastiska DB-gäng. En annan spelare som visar att han ger allt är reserv QB Samuel Jämthammar som under matchen fick hoppa in som OL och gjorde det med bravur.

”Vi är ett ungt lag med mycket talang och driv. Det positiva vi tar med oss är att vi trots att vi ligger under kämpar på och kommer tillbaka. Framtiden är ljus!” Säger HC Dennis Gogaj Jernqvist.