.
Limhamn Griffins

Följ öppningsmatchen via livestream

Det är nu bara 3 dagar kvar till kick off i Superserien 2014. Griffins är laddade och förberedda på att ta sig an STU i första bortamatchen nu på lördag.

Ni får vänta på första hemmamatchen mot Kristianstad Predators som är den 14/6 kl 18:00 på Hästhagens IP. Men dessförinnan ska alltså premiären avklaras. Återtåget till Superserien börjar uppe i Stockholmsområdet där Griffins ställs mot STU Northside Bulls.

STU har haft det lite upp och ner de senaste åren och varvat riktigt framgångsrika säsonger med lite mer kämpiga. Efter att ha tappat en del framstående namn men fyllt på med ny talang och erfarenhet är det svårt att veta exakt hur STU står sig i konkurrensen inför 2014 års säsong. SFN tippar, inför säsongen, att STU ska ta jumboplatsen när tabellen väl ska stängas men med ett antal stjärnskott på rostern och möjlighet till förstärkningar från farmarlaget Djurgården är STU svårtippat och kommer vara en spännande första utmaning för Griffins som går in laddade till tänderna och utan tyngden av favorittryck på sig.

Matchen kommer spelas på Bergshamra Arena i Solna men för dem av er som inte har möjlighet att vara på plats är det möjligt att följa matchen via stream, klicka här för att komma till sändningen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *