.
Limhamn Griffins

Farmaravtal skrivet med Ekeby Greys

Limhamn Griffins och Ekeby Greys har nu skrivit ett farmaravtal som innebär ett aktivt utbyte mellan klubbarna. Detta avtal är ännu ett steg i satsningen i Superserien där spelare kommer få bra utrymme att växa samtidigt som man breddar basen för att få ett så konkurrenskraftigt lag som möjligt. Sportchef Hampus Persson säger följande om det nya samarbetet

”Redan i höstas började vi diskutera om det skulle vara gynnsamt för oss att ingå ett samarbete med en annan förening i regionen. Det finns flera duktiga spelare i närområdet som skulle kunna dra ett lass i Superserien och som dessutom har driv och vilja för att utvecklas som spelare. Samtidigt så har vi spelare som ännu inte riktigt är mogna för spel enbart i högsta ligan, med ett farmaravtal kan vi erbjuda dessa mer speltid, mer utveckling och en roligare och mer utvecklande tävlingssäsong än om de endast skulle få begränsat med speltid i vårt herrlag.

Det fanns egentligen bara två alternativ i regionen, Ekeby och Hässleholm. Sedan tidigare har vi goda kontakter med Ekeby och de har flera duktiga killar som vi vet är intresserade av att prova sina vingar med oss i Superserien. Vi är övertygade att det här samarbetet kommer att bära frukt för båda parter och tänker oss detta som ett startskott för ett djupt och långvarigt partnerskap.”

Den spännande satsningen inför Superserien 2014 fortsätter. Som vi tidigare meddelat anländer snart Coach John Trana för att ta över huvudansvaret för Griffins herrlag och träningen trappas hela tiden upp för att bygga form inför säsongen.