.
Limhamn Griffins

En helg full av spännande matcher

Säsongen är som bekant i full gång och den här helgen är absolut inget undantag. Griffins har inte mindre än fyra lag på banan och en fantastisk helg av fotboll kan utlovas.

Superserien drar äntligen igång då Griffins tar sig upp till Solna för att möta STU Northside Bulls. En spännande värdemätare väntas mellan Griffins på återtåg till toppen och STU som vill sätta tvivlarna på plats efter ett par tuffa säsonger. Avspark på lördag 19:00. Matchen streamas även live här.

Men redan innan herrlaget gör entré har U17 varit igång på hemmaplan mot Helsingborg Jaguars. Griffins obesegrade U17 lag som tidigare avklarat två andra skånska konkurrenter, Kristianstad Predators i premiären och efterföljande Ystad Rockets, ser fram emot att förbli laget att slå i serien det här året. Avspark lördag kl 13:30 på Hästhagens IP.

Efter en intensiv lördag avslutas helgen starkt med en bortakamp för Griffins U19 lag uppe i Göteborg. Marvels hade en tuff säsong 2013 och vill garanterat visa att man står upp på sin hemmaplan mot ett U19 lag som hade en hård start på säsongen med förlust mot Kristianstad Predators och helt klart vill visa var skåpet skall stå i sin andra match för säsongen. Matchen börjar 12:00 och spelas på Backavallen i Göteborg.

Efter förra årets storsuccé är Griffins egna Peewee turnering tillbaka. Med fantastisk fotboll och publiksuccé var stämningen på topp och vi förväntar oss en lika trevlig dag nu på söndag då Griffins ställs mot Ystad Rockets, Göteborg Marvels och Kristianstad Predators. Turneringen börjar 10:00 på Hästhagens IP och förväntas fortsätta till 16-tiden på eftermiddagen.

 

 Dag Tid Serie Matchup Plats
 Lörd 24/5 13:30  U17  Griffins – HBG Jaguars  Hästhagens IP
 Lörd 24/5 19:00  Superserien  STU Northside Bulls – Griffins  Bergshamra IP
 Sönd 25/5 12:00  U19  GBG Marvels – Griffins  Backavallen IP
 Sönd 25/5 10:00  Peewee  Peewee South Tournament  Hästhagens IP