.
Limhamn Griffins

Allt eller inget

Det är söndag, det är kväll, det är varmt och det är kvartsfinal. Griffins herrlag åker tidigt på morgonen upp till Tyresö Royal Crowns. Det är en halv trupp, det är ett lag, det är en familj. Griffins herrlag kämpar, byter jobbpass och ordnar med logistik. Allt för laget, allt för familjen. Griffins herrlag har 19 av 35 spelare med sig upp. Till en match mot seriesegrarna i Superettan.

Spelarna som dubblade under matchen var bland annat Peder Wachtmeister, James Lundborg, Alexander Nesic och hela o-line. Hur orkar man dubbla en hel match, defense, offense, special team? Svaret är enkelt, för laget och för familjen.

Emanuel Hasselberg och Peder Wachtmeister snodde bollen av Tyresö offense varsin gång och gjorde samtidigt touchdown. Griffins QB Samuel Jämthammar hittade fram till James Lundborg med en snygg pass i första halvlek.

Hur mycket laget än kämpar, hur mycket familjen än kämpar tar orken slut. Hur mycket vi än önskade, hoppades trodde och hejade tog säsongen idag slut. Tyresö var starkare, idag. De 13 spelarna som inte kunde vara med idag på grund av bland annat jobb saknades. Laget var inte komplett, familjen var inte komplett.

Vi är ledsna och har ont, men framför allt är vi stolta. Vi är otroligt stolta över våra spelare, våra coacher, våra lagledare och vår organisation.

Imorgon är en ny dag, imorgon siktar vi framåt. Vi gör det, för laget och för familjen!