.
Limhamn Griffins

En fantastisk laginsats

Gårdagens match mot Jönköping var jämn, kanske jämnare än vad många trodde den skulle vara. Det var stekande sol, ingen vind och ett hungrigt Griffins som gick ut på Jönköpings Spartans konstgräsplan. Att matchen streamades av Solidtango gav det hela en extra krydda.

Griffins hade många ljusa stunder i matchen och lyckades flytta boll på ett helt annat sätt än vad man gjort förr. Tyvärr var det ett trött lag där de flesta, i den stekande solen, fick spela på båda sidor av bollen. 5 spelare borta satte sina spår för Griffins men nyförvärvet från Halmstad Eagles Lovisa ”Oxen” Persson gjorde en fantastisk insats i sin första match med bland annat en forced fumble och recovery. En annan glädjande punkt var att se huvudtränare Emma ”Babymaker” Svensson tillbaka på plan igen.

Det var en jätteinsats från bortalaget Griffins som förlorade matchen med 14-0. Några spelare som stack ut lite extra var Nora ”Zorro” Zolotov, RB, som lyckades flytta boll på ett alldeles fantastiskt sätt. QB Andrea ”Picard” Holmberg ska ha beröm för de snygga överlämningarna och springspelen. På defense stack Marie ”Amazon” Mardirossian Frankenius och Lovisa “Great White” Sjöstedt ut på linjen och som vanligt gjorde Gerda “Warrior” Boström en fantastisk insats.

”Vi har verkligen visat att vi är ett lag att räkna med. Vi spelar hård fotboll och tyvärr blir det för mycket misstag när orken tar slut. Vad som är roligt att se och få vara en del av är den fantastiska lagsammanhållningen. Det är så skönt att se när laget peppar varandra och i andra halvlek, när vi var helt slut, hittade vi energin någonstans tillsammans som ett lag. Jag är så stolt att få leda detta fantastiska sjungande lag framåt.” säger huvudtränare Emma Svensson.

Härnäst väntar 2 veckors vila för Griparna innan det är dags att ta sig an Arlanda Jets på hemmaplan. En match som kommer vara otroligt tuff. Kom ner till Hästhagens ip den 10 juni, 15.00 för att se vår sista hemmamatch för säsongen.