.
Limhamn Griffins

Griffins första bortamatch är mot Tyresö Royal Crowns

Måndagen den 17:e april har Griffins sin första borta match.

Det är mot Tyresö Royal Crowns på Tyresövallen kl 13:00.
Detta blir därmed den andra matchen som Griffins spelar.

Fredagens match (7/4) blev en rejäl förlust för Griffins som inte lyckades ta en enda poäng på hemmaplan mot Carlstad Crusaders och matchen slutade 0-54.

I år har Limhamn Griffins rekryterat många spelare på flera olika positioner. Man har aktivt letat efter särskild spets som ska hjälpa både på plan och som förebild till våra yngre spelare som kommit upp från ungdomsleden. Två namn som sticker ut är David Hedelin (OL) och Jalani Phillips (DL). David och Jalani spelade tillsammans på Purdue University, Indiana. David Hedelin skrev sedan kontrakt med Dallas Cowboys.

Griffins har även fått förstärkning från England där Malcolm Edwards kommer att ge laget lite extra tyngd på den defensiva linjen. En del talang har hämtats från våra närstående föreningar i Skåne. Timmy Göransson och Hampus Palm som lånades från Ystad Rockets förra året har skrivit på för ytterligare en säsong med Limhamn Griffins. Man har även nya talanger från Helsingborg och Hässleholm. Nytt för i år är också att ett antal danska vänner har skrivit på för Limhamn.

Coacherna som kommer att leda laget mot sitt mål denna säsong är;

Greg Gibson – 2nd Year Head Coach, RB/QB Coach

Matt Simion – LB Coach

Radek Gabor – DB Coach

Martin Dreifaldt – OL Coach

Marc Miller – WR Coach

Jalani Phillips – DL Coach

Anders Lindström – Fys Coach