.
Limhamn Griffins

Sista förberedelserna inför Rockets Cup

photo-11Snart är det dags att lägga 2013 till handlingarna men inte förrän Rockets Cup är avslutad. Griffins ställer upp med ett U16 och ett U19 lag. Under helgen trotsade lagen vädret och gjorde sina slutgiltiga förberedelser.

Vi spelar traditionellt med ett U17 och ett U19 lag under säsongen men inför Rockets Cup har man ändrat konstellationen något och det är alltså U16 som gäller istället för U17. Under turneringen kommer man även spela 9-manna fotboll istället för fullt lag.

photo-8U16 turneringen går av stapeln fredagen den 27/12 och U19 spelar måndagen den 30/12. Det är 20 minuters matcher som gäller och även om grupperna inte är fullt fastställda än kommer varje lag spela minst 4 matcher.

Detta är en chans att få in lite extra matcherfarenhet innan nästa säsong men det är också ett tillfälle att möta sina välkända kombattanter från regionen och få testa sin skicklighet mot ett par danska lag som också kommer på besök. photo-9Det ger en extra krydda till Rockets Cup. Dessutom är grabbarna laddade till tänderna eftersom detta är sista chansen innan många av dom kommer gå upp i åldersgrupperna och delvis få nya lagkamrater.

Vi önskar båda lagen stor framgång nere i Ystad.