.
Limhamn Griffins

Serieindelning 2014

Nu är serieindelningen klar för kommande säsong. Superserien kommer spelas i tre konferenser där det är dubbelmöte inom varje konferens och enkelmöte med övriga lag, vilket blir totalt 10 omgångar.

Griffins spelar i första konferensen där vi möter Tyresö Royal Crowns och Skånekonkurrenten Kristianstad Predators.

Även juniorserierna är fastställda. Här kan vi se att U19 kommer möta på nytt motstånd i Jönköping Spartans men inte kommer möta på Carlstad Crusaders, som nästa säsong tillhör östra divisionen, och Staffanstorp Saviours som inte ställer upp ett lag för kommande säsong.

För U17 blir det också nya utmaningar där många lag tillkommit från säsongens 4-lags serie. Kristianstad Predators och Helsingborg Jaguars är kvar men Carlshamn Oakleaves, Ekeby Greys, Staffanstorp Saviours och Ystad Rockets har tillkommit.

U15 får stångas mot Göteborg Marvels som inte var med i serien den här säsongen men tyvärr har ett antal lag fallit ifrån och det blir 5 lag i serien jämfört med 7 under 2013.

Griffins satsning på damlaget fortsätter i allra högsta grad men tyvärr har vi inte kommit till den punkt där vi kan anmäla ett lag till seriespel än. Vi hoppas den positiva utvecklingen fortsätter så vi kan få den möjligheten framöver.

Du kan se den fulla serieindelningen här.