.
Limhamn Griffins

2014-02-24_NY HUVUDTRÄNARE I GRIFFINS

Inför den stundande säsongen har Limhamn Griffins valt att förstärka organisationen med en amerikansk huvudtränare och defensiv koordinator. John Trana är amerikan med lång erfarenhet från amerikansk fotboll i Europa, hans senaste uppdrag var som huvudtränare för Moscow Patriots i ryska ligan.

– Efter det att vår ansökan till Superserien godkändes i höstas satte vi oss ner för att gå igenom vilka behov vi hade i organisationen, säger Griffins sportchef Hampus Persson. Johan Vajnlie, huvudtränare sedan 2010, hade sedan tidigare flaggat för att han av personliga skäl inte kunde fortsätta som huvudtränare under 2014 och eftersom vi dessutom var i behov av en defensiv koordinator så var det ganska uppenbart var vi primärt behövde fokusera våra insatser. Johan kommer istället ta rollen som offensiv koordinator.

Flera kandidater har varit aktuella men valet föll slutligen på John Trana eftersom han har erfarenhet från Europa, har en inställning till idrott som matchar den som finns i Griffins och eftersom han är en coach som är mån om att vårda och motivera lagets spelare.

 

Du kan läsa mer om coach John Tranas meriter på [Europlayers].(http://www.europlayers.com/ViewProfileCoach.aspx?ProfileId=18976)

 

 

Vid frågor eller intervjuförfrågningar, kontakta sportchef Hampus Persson på:

Mail: hampus.persson@limhamn-griffins.com

Telefon: 0736-222888