.
Limhamn Griffins

Ny ordförande i Griffins

Efter flera framgångsrika år på posten har Niclas Kristensson valt att kliva ner genom att inte ställa upp för omval på årsmötet som hölls i slutet av februari. Niclas har varit ansvarig under en tuff ombyggnadsprocess för Griffins och när man nu står med ett brett och framgångsrikt ungdomsprogram, damfotboll på frammarsch och ett herrlag som återigen nått tillbaka till högsta serien tackar Niclas för sig och hela Griffins tackar honom för hans hårda och dedikerade arbete under alla dessa år.

Niclas kommer fortsatt vara aktiv i klubben men har valt att inte längre vara en del av styrelsen, istället lämnar han över ordförandeposten till Joan Travesset. Joan gjorde comeback i Griffins styrelse inför förra säsongen och med gedigen erfarenhet från både spelarkarriär och styrelsearbete i Griffins samt arbete i SAFF tar han nu ledningen för Griffins fortsatta resa.

Även ett par andra av Griffins trotjänare har valt att lämna styrelsen då Hampus Persson lämnat över ansvaret som sportchef  och vice orförande till Carl Klimfors och även Lina Andersson och Frederik Moss Nielsen har lämnat över till nya styrelsemedlemmarna Henrik Nilsson, Kristoffer Folkstrand, Tatiana Holmberg och Emma Svensson.

Hela Griffins vill tacka Niclas, Hampus, Lina och Frederik för deras dedikation till styrelsearbetet och uppskattar stort att samtliga väljer att stanna kvar i klubben i en eller annan form och välkomna de nya styrelsemedlemmarna till en ny spännande säsong av fotboll.