.
Limhamn Griffins

Hampus Persson tar rollen som QB/WR coach

Efter att ha coachat U17 laget och varit sportchef i Griffins under flera år tar Hampus Persson över som QB och WR coach för Superserielaget.

Hampu PerssonEn större tränarstab innebär bättre träningar och att vi kan ta hand om våra spelare och se till att de konstant utvecklas, Hampus kommer utan tvekan vara ett stort bidrag på det området med sin enorma erfarenhet som både spelare och coach. Det är exakt den här typen av positionscoacher Griffins försöker utöka staben med, som har en ”pedigree” som erfaren och framgångsrik spelare i kombination med en bred och gedigen tränarerfarenhet. Hampus vet vad som krävs för att vinna, både i Sverige och internationellt och kommer tillföra enormt mycket till utvecklingen av Griffins herrlag.

Efter en framgångsrik spelarkarriär mellan 1998 och 2007, som bland annat resulterade i SM guld 2007 och EM guld 2005 började Hampus som tränare redan 2008. Under sin tränarkarriär har han varit OC, QB och WR coach i DLL, OC och QB coach i JLL, han har dessutom vunnit SM guld med U17 som tränare 2009.

I nära samarbete med OC Johan Vajnlie kommer Hampus ta Griffins anfall till en ny nivå som om ett par månader ska ge sig in i kampen i Superserien 2015.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *