.
Limhamn Griffins

Griffins vs SMM

Imorgon är det dags för damlagets andra hemmamatch för säsongen. Denna gången ställs Griparna mot maskinerna från Stockholm. Mean Machines var ett av de lagen som var med och startade upp damlagsserien vilket visar på en lång erfarenhet och en riktig kämparglöd. Förra året nådde inte maskinerna hela vägen till finalen och de är duktigt revanschsugna i år.

Griffins, som spelar sin första säsong i seriespel, har än så länge inte lyckats knipa någon poäng även om matchen mot Crusaders var bra nära. Efter att ha mött regerande mästarna från Örebro i serieinledningen fortsatte Griparna imponera under den streamade matchen mot Crusaders. Förra veckan blev ett mentalt breakdown med många skador, som förhoppningsvis ska vara okej redan till imorgon.

Tillbaka på plan igen hittar vi Lovisa ”Great White” Sjöstedt, TE & DL, och Anica ”Merciless” Mercado, OL & DL, mer taggade än någonsin. Några spelare som är värt att slänga ett extra öga på är den unga talangen Josefin ”Bamm-Bamm” Petersson, DB & WR och blixten från Söder Nora ”Zorro” Zolotov, DB & RB.

Matchen spelas på Hästhagens ip 15.00. Välkomna!