.
Limhamn Griffins

Griffins U15 obesegrade genom hela seriespelet

Det var en glad stämning på Hästhagen i lördags, 30/9. Griffins bjöd in till föreningsdag och på läktaren samlades ett hundratal supportrar för att se på U15`s sista match för säsongen. I kiosken var det full fart redan innan matchen och när startsignalen ljöd kl 15:00 hade det redan sålts 75 stycken hamburgare. Det är rekord!

Griffins hade 26 ombytta spelare mot Helsingborg Jaguars 11. Jaguars visade trots detta på kämpaglöd genom hela matchen men Griffins blev för svåra. Griffins som redan förra matchen säkrade seriesegern spelade nu för en perfect season. Det är tydligt att HC Elias Hallbäck sammansvetsats en stor coaching-stab som tillsammans ledde laget till serieseger.

”Det känns fantastiskt att ha genomfört en perfect season men ännu viktigare är att de har spelat som en familj och ställt upp för varandra. Jag har fantastiska coacher runt mig som steppat upp hjälpt spelarna att utvecklas. De ska ha all cred i världen!” -säger HC Elias Hallbäck.

Ett stort Grattis till Elias och U15 för denna väl genomförda säsong. Föreningen vill även rikta ett stort tack till alla föräldrar som ställt upp i kiosken och med att få i ordning arenan inför och efter matchen.