.
Limhamn Griffins

Griffins förstärker från division 1

grip-trans (grebac v1) (5)En av Griffins huvudsakliga strategier för att bygga ett framtida mästarlag är att först och främst konsolidera talangen i södra Sverige och bygga grunden runt det. Nu har vi gjort klart med årets första svenska rekryter.

Det är från Hässleholm Hurricanes som förstärkningarna kommer. I årets division 1 tog laget hem segern i södra serien i tuff konkurrens med Griffins farmarlag Ekeby Greys. En av de mest tydligt lysande stjärnorna i laget var LB Marcus Persson som hade en fantastisk säsong och nu har han bestämt sig för att testa vingarna i Superserien.

Från Hässleholm kommer också förstärkning på DL i form av Sami Mohammed. Båda spelarna inleder förberedelserna inför 2016 års säsong med Griffins omgående.

– Skillnaden mellan division 1 och Superserien är enorm men det är inget snack om att många spelare i division 1 kan växa in i rollen som avgörande spelare i Superserien. När man kommer in med den attityd och arbetsmoral som Marcus och Sami krymper den skillnaden dramatiskt och vi ser inte den här rekryteringen som en långsiktig satsning på nån som ska växa in i rollen, dessa grabbarna kommer bli redo att göra ett avtryck redan sin första säsong, säger sportchef Carl Klimfors