.
Limhamn Griffins

Griffins damlag förlorade premiärmatchen

I söndags, 15 april, spelade Limhamn Griffins sin premiärmatch mot Carlstad Crusaders. Matchen spelades i Kristianstad som en del av invigningen av deras nya fotbollsarena. Slutresultat 0-26.

Head Coach Phil Corter, vad är dina tankar kring matchen?

-Jag tycker inte att siffrorna riktigt speglar matchbilden. Vi gör ett par misstag, vilket väntas i första matchen för säsongen, och blir hårt straffade. Det är så fotboll är ibland. Det fanns mycket som var över förväntan men också en del saker jag trodde vi skulle göra bättre. Det jag tar med mig som är mest positivt är att vi kämpar in i det sista. Ingen hängde med huvudet och ingen gav upp. Har man de förutsättningarna kan man bygga något riktigt bra. Jag är otroligt stolt över det här laget och deras insats idag.

Det är två veckor till nästa match, var kommer du lägga fokus på kommande träningar?

-De närmsta 2 veckorna kommer att handla om detaljer och disciplin. Offensivt måste vi genomföra och slutföra varje block. Vi måste spela med mer aggressivitet och med större självförtroende. Vi gjorde också några fundamentala fel under matchen som måste rättas till så fort som möjligt. Men vi är oerhört nära. Tröskeln som vi behöver kliva över för att nå framgång är inte så hög.