.
Limhamn Griffins

Griffins aktiva under sista dagen för övergångar

Deadline för övergångar inom Sverige var den 31:e mars och Griffins var aktiva in i det sista. Flera internationella övergångar har redan publicerats men inför säsongen har Griffins även förstärkt med svensk talang av högsta klass.

DL har fått tillskott i form av återvändande Simon Nilsson som tidigare spelat i Griffins men de två senaste säsongerna hållit till hos lokalrivalen Kristianstad Predators. I sista minut enades klubbarna om en övergång som innebär att Griffins försvar förstärkts ytterligare. Simon kommer vara en enorm tillgång för oss i en lagdel som byggt på en bra grund från förra året men som redan förstärkts med Jocke Johansson som gör comeback är nu komplett och ser mycket lovande ut. Simon har kraft, snabbhet, intelligens och en motivation som gör honom till det perfekta komplementet till defense.

Max Malander_small 2Också från Predators kommer Max Malander som är nästa byggsten i en rejält omgjord OL. Sen tidigare har Branko Mutic och Vlad Uzelac offentliggjorts som nya Griffins spelare men nu får de alltså sällskap av ytterligare en förstärkning i form av Max som varit startande i två säsonger i Superserien innan han nu gör debut i Griffins. Dessutom har en comeback från Vidar Onsberg bekräftats vilket gör att OL har fått sig en rejäl renovering och kommer vara en lagdel att hålla ögonen på under 2015.

Det kommer även förstärkning från division 1 då WR Fredrik Karlsson och QB Mirel Selmanovic anslutit från Eslöv Generals. Men även en spännande ung kicker vid namn Markus Johansson som redan skördat stora framgångar under sin unga karriär i Staffanstorp Saviours. Med Griffins mest framgångsrika spelare genom tiderna, Ola Kimrin, som mentor har Griffins stora förväntningar på att Markus ska göra ett rejält avtramp i framtiden.

Superserielaget ligger nu i slutgiltiga förberedelser inför säsongen som drar igång den 2:a maj, integrationen av de nya spelpjäserna har gått långt över förväntan och laget ser med spänning fram emot andra säsongen i landets högsta serie.

Även damlaget har fått en förstärkning från Kristianstad Predators då Emma Svenssons övergång är klar. Emma har dessutom tagit en stol i Griffins styrelse samtidigt som hon är både spelare i damlaget och tränare för ungdomslagen.

Griffins välkomnar alla ny familjemedlemmar och ser fram emot en fantastisk säsong