.
Limhamn Griffins

Förstärkningar av båda linjerna

Fr v. Albin Dahl, Sebastian Schön, Charles Ryan

Fr v. Albin Dahl, Sebastian Schön, Charles Ryan

Linjerna är kritiska för framgång i amerikansk fotboll och nu har Griffins säkrat förstklassiga förstärkningar på båda sidorna av bollen.

Från Kristianstad Predators kommer inte mindre än tre spelare som redan anslutit till Griffins och är i full gång med att delta i offseason träningen inför kommande säsong.

Charles Ryan, amerikanen som spelat två av de tre senaste säsongerna i Superserien med en mellanlandning i Tyskland. Charles är en enorm förstärkning på D-line och har redan flyttat ner till Malmö för att träna med laget och kommer dessutom ingå i tränarstaben för U19 laget. På O-line kommer två nya spelare, Albin Dahl och Sebastian Schön som började sina karriärer i Göteborg Marvels respektive C4 Lions och efter starka säsonger bakom sig med Kristianstad Predators har de blivit etablerade starters i Superserien.

Inför förra säsongen gjordes en rejäl ombyggnad av Griffins O-line och nyförvärven Albin och Sebastian fortsätter det arbetet och kommer bidra med ytterligare spets till gruppen. Charles är redan årets andra förstärkning på D-line och tredje förstärkningen till defense och kommer med sin erfarenhet och attityd vara en tydlig ledare för årets upplaga av Griffins.