.
Limhamn Griffins

Förlust i Tyresö

Limhamn Griffins förlorar sin andra match i superserien mot Tyresö Royal Crowns

Resultat TRC-LG:

1:a kvarten: 0 – 0

2:a kvarten: 14 – 0

3:e kvarten: 0 – 0

4:e kvarten: 3 – 6

Slutresultat: 17 – 6(14-0)

Turnovers: LG 5 TRC 0

Headcoach Greg Gibson sammanfattar matchen:

Vår andra match för säsongen var positivt annorlunda jämfört med den första matchen.

I första kvarten lyckades Griffins hålla tillbaka Tyresö med i den andre föll Griffins spel. Detta trotts att Griffins fick igång springspelen med Timmy Göransson, Victor Erdös, Erik Olsson och Henderson som svarade för över 100 yards tillsammans. Med några olyckliga turnovers lyckades Tyresö sätta 2 TD och därmed ta ledningen inför halvtid.

I tredje kom Griffins tillbaka, höll nollan men lyckades inte förvalta sina spel och den slutade också utan poäng. I fjärde höll lagen jämna steg men med ett fieldgoal såg matchen ut att bli poänglös för Griffins. Men med c:a 3 minuter kvar lyckades Griffins med en pass till Peder Wachmeister och fick därmed sin första TD för säsongen. Andra spelare som också lyckades och hade en bra dag var Jalani Philips och David Hedelin som lyckades med en sack och flera bra tacklingar.

Sammanfattningsvis gjorde defense en bra match och kan offense förbättra sin bollsäkerhet samt minska sina borttappade bollar kommer laget att kunna prestera mycket bättre resultat.