.
Limhamn Griffins

Emma Svensson – Limhamn Griffins nya Sportchef

Emma

Dom flesta av oss har någon gång träffat på Emma när vi varit på Hästhagen.
Emma har blivit utsedd till Griffins Sportchef. Men vad vet vi om Emma egentligen?

Vem är du:
Jag heter Emma Svensson och är 22 år.

Din fotbollsbakgrund:
Jag började spela amerikansk fotboll 2006 i Kristianstad Predators. 2013 började jag träna lite med Limhamn Griffins damlag och 2014 spelade jag med Arlanda Jets damlag där vi tog oss till SM-final. Min första landskamp i amerikansk fotboll spelade jag 2012 och i flaggfotboll 2011. Sen dess har jag hunnit spela både VM, EM, NM och ett antal landskamper.

När kom du till Griffins och varför:
Jag kom till Limhamn Griffins 2013 då jag ville testa på att spela lite med ett damlag efter att ha spelat med killar i ett antal år.

Vad ser du som din utmaning som sportchef:
Min största utmaning är att fortsätta och utveckla arbetet med att få klubben att växa. Jag vill att Griffins ska bli en av de främsta klubbarna i hela Sverige både på spelar, coach och domarsidan. Jag vill också att Griffins ska vara ännu bättre representerade i landslagssammanhang och jobba för att ta våra spelare, coacher och domare så långt som möjligt inom sporten.

Vi önskar Emma Lycka Till som Limhamn Griffins Sportchef.
Carl Klimfors som nu lämnat posten som Sportchef fortsätter att satsa 100% på Griffins Elitlag som lagledare.