.
Limhamn Griffins

Efterlängtad säsongsstart för Griffins herrar – bortamatch mot AIK

Läs om HC Björns tankar kring försäsong och söndagens möte.

Hur har försäsongen gått?
Försäsongen har generellt sett gått väl. Bra fokus i kombination med en spelargrupp som tagit vara på den träningstid vi har, vilket innebär att vi förhoppningsvis lagt grunden för en framgångsrik säsong.

Sist vi pratade med dig var i slutet av 2022, då hade mycket av din tankekraft gått till att fundera på hur ni kunde bli bättre, både sportsligt och organisatoriskt. Hur går tankarna nu?
Just nu är fokus på att vi som lag ska vara så förberedda som möjligt inför matchen mot AIK på söndag. AIK är ett bra lag som vi tidigare spelat väldigt jämnt mot. Det faktum att vi ställs mot dem i årets första match och dessutom gör det efter en längre bussresa gör inte uppgiften lättare.

Vilken är den största skillnaden mellan det lag som går ut på planen på söndag jämfört med det lag som gick av planen efter matchen mot AIK i somras?
Den största skillnaden kontra föregående år är att det är en helt ny säsong för bägge lagen. Inget av lagen har någon känsla för hur det andra laget ser ut vare sig när det kommer till kvalité eller spelsystem, det i sig är en utmaning.

Heja Griffins! 💪🏽💜

SLUTRESULTAT –> 6-27 TILL GRIFFINS!